VILKÅR

VILKÅR

The Jonico ApS
De Mezas Vej 10, 4. th
8000 Aarhus C
Danmark

​Tlf: +45 27 57 03 18
E-mail: mail@thejonico.dk
CVR nr: 38757482
Etableringsår: 2017

RETURRET

Hos The Jonico har du 30 dages fuld returret, hvis du har fortrudt dit køb eller ikke er tilfreds med varen. BEMÆRK: der er ikke fortrydelsesret på produkter bestilt med personlig tekst.
Forstrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du har modtaget din/dine varer. 

Du skal inden 30 dage fra modtagelsen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail til mail@thejonico.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Når du har meddelt os, at du ønsker at returnere din ordre, har du 14 dage til at sende varen retur til os. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen uden samtidigt at give os tydelig meddelelse om dette.
​​

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur samt en udfyldt returformular til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: specialbestilte nøgleringe, suttesnore, bogmærker, kuffertmærker og bordkort med personlig tekst.​

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Når varen er modtaget og godkendt, refunderes købsbeløbet. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.​

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne forbundet med købet (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Som nævnt dækker vi ikke dine omkostninger for returnering til os. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til;

​The Jonico ApS
De Mezas Vej 10, 4. th
8000 Aarhus C
Danmark

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

GAVERETURNERING

Hvis du har modtaget en gave, der er købt hos The Jonico og ønsker at returnere dit produkt, kan vi bytte det til et anden  af vores andre produkter til samme værdi. Hvis du derimod finder et produkt, der er dyrere har du mulighed for at betale differencen og få den tilsendt i stedet for. Udgifter i forbindelse med returnering samt ny levering dækkes af dig selv. I begge tilfælde skal du kontakte The jonico på mail@thejonico.dk. Tilbagesending foregår som beskrevet under returret. Pengene kan desværre ikke refunderes til andre kreditkort end det, der har betalt gaven.
BEMÆRK: Har du modtaget en gave fra The jonico med personlig indgravering er der desværre ikke mulighed for ombytning eller returnering.
​​

REKLAMATIONER

Købelovens regler gælder, når du handler hos The Jonico, og du har derfor 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

The Jonico ApS
Att.: Reklamation af vare
De Mezas Vej 10, 4. th
8000 Aarhus C
Danmark

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

BETALING

Hos The Jonico kan du betale med Dankort, Visa Dankort, Mobile Pay, Visa/Electron, Mastercard og Maestro.

Gebyrerne er følgende:
Dankort, Visa Dankort: 1,39 DKK
Mobile Pay: 0 DKK
Visa/Electron, Mastercard, Maestro: 1,95 DKK + 3,75%

Beløbet trækkes først, når varen afsendes. Alle priser hos The Jonico er angivet i DKK og er inklusive 25% moms, medmindre varen er til et ikke EU land. Se afsnittet med TOLD OG MOMS

PERSONDATA OG SIKKERHED

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger; navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Ingen personlige oplysninger der registreres hos The Jonico bliver på noget tidspunkt overdraget, eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos The Jonico, hvor de opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige hos The Jonico er Nicoline Grand Berthelsen.

Som registreret hos The Jonico, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til The Jonico

via e-mail: mail@thejonico.dk

TOLD OG MOMS

Bestiller du fra et EU-land betales der moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told, som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet, vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb hos The Jonico, skal du rette henvendelse til mail@thejonico.dk. Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for klageløsning på mail kfst@kfst.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU Komissionens online klageportal ec.europa.eu/odr.

PRODUKTPLEJE

Flere af The Jonicos produkter indeholder læder. Læderet kan med fordel behandles med læderfedt for at gøre overfladen mere modstandsdygtig overfor smuds og forlænge læderets levetid. Man kan dog også vælge at lade læderet få en naturlig patina.